ANSØGNING:

Er du kørt fast i din jobsøgning, fordi der er alt for langt mellem jobsamtalerne?
Har du taget udgangspunkt i den samme ansøgning igennem længere tid?
Jeg kan hjælpe dig med at give din jobsøgning et boost, så du sikrer, at du giver virksomhederne en helt klar fornemmelse af, hvem du er, og hvad du har at tilbyde lige præcis dem. Det giver dig langt flere chancer for at trænge igennem nåleøjet.

CV:

Det er almindelig kendt, at en virksomhed ofte læser dit cv, før de læser ansøgningen.
Derfor er det altafgørende, at du på cv’et får fortalt de helt rigtige ting i forhold til det job, du søger. Det handler om at afkode præcis, hvilke kompetencer virksomheden er på udkig efter og om at få dem præsenteret i den rigtige rækkefølge.
Jeg kan kaste nye øjne på dit cv og hjælpe dig med at få lavet et personligt cv, der skiller sig ud fra mængden – fordi det er målrettet det enkelte job.

SAMTALE:

Måske er det længe siden, du har været i en jobsamtalesituation. Måske går du jævnlig til jobsamtaler uden at lande et job, eller måske får du noget, der kan betegnes som eksamensangst, når du sidder foran de mennesker, du drømmer om skal blive dine kommende chefer og arbejdskollegaer.
Uanset din situation så kan en sparring omkring jobsamtalen være en rigtig god idé.
Jeg kan hjælpe dig med at blive velforberedt og/eller lære dig teknikker, der kan tage toppen af din nervøsitet, så du kan komme nærmere dit drømmejob.