BIBI KIRKEGAARD - specialist i tekst og kommunikation

Bibi Kirkegaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet professionelt med tekst og kommunikation i mere end 20 år.

  •   Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole
  •   Organisationsrådgiver fra Reflection
  •   Social Media Manager fra Bigum & Co
  •   Businesscoach fra Dansk Coaching Institute

Hun arbejder hjemmevant i alle kommunikationsgenrer og har specialiseret sig i tekstredigering og rådgivning. Hun har stor erfaring med at skrive, skabe synlighed og rådgive/udvikle virksomheder og privatpersoner.

Med hendes skarpe øje for vinkling, medfødte visuelle (over)blik og gode fornemmelse for at kommunikere til og med mennesker på alle platforme er du som kunde sikker på, at der altid er virkelig høj kvalitet i det tekstarbejde, du betaler for.

Som erfaren coach og rådgiver er hun nærværende og dedikeret til at hjælpe dig med at få den/de succesoplevelse(r), der skal til for at guide dig i den helt rigtige retning. Uanset om du har brug for at skifte karriere, komme i job, udleve din drøm eller ændre livsstil.
Første møde er altid gratis, så du lige kan få mulighed for at mærke efter, om du oplever den kemi, der skal til, for at hun kan blive en god coach/rådgiver for dig.