Personlig rådgivning/coaching

Er du kørt fast i dit arbejdsliv? Er du holdt op med at brænde for det, du laver? Eller er du bare aldrig kommet i gang med at lave det, du brænder for?
Uanset, hvad du går og tumler med, kan vi sammen lave et forløb, som får din gnist og din arbejdsglæde til at vende tilbage – og vi kan finde ind til lige det, du brænder for og finde vejen hen til netop det. Jeg giver dig også gerne sparring på ansøgning og cv.

Sparring på din virksomhed

  1. Du er så småt i gang med at bygge din egen virksomhed op, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an – og om dine ideer holder, om der er et marked til dig – og hvor. Og hvordan skal du markedsføre dig? Alt det kan hjælpe dig med at får styr på, så du kommer godt fra start.
  2. Du har i et stykke tid – måske et par år – haft din egen virksomhed, og synes, der godt må ske noget mere. Du er bare usikker på i hvilken retning, du skal gå. Om du skal kaste dig over helt nye linjer, eller om du skal udvide det marked, du allerede bevæger dig i.
  3. Din virksomhed kører godt, og du er egentlig tilfreds. Men du mangler af og til en sparringspartner, når du skal træffe beslutninger om, hvorvidt du skal ekspandere og med hvad. Hvilken type du skal ansætte til en specifik stilling, eller hvem du skal vælge som samarbejdspartner på bestemte opgaver